facebook instagram youtube

Testaus ja tapahtumat

Vuokraamme rata-alueita muun muassa ajoneuvo- ja rengastestaukseen sekä ajoharjoittelukäyttöön. Ajokeskustemme monipuoliset ajoradat, hyvin varustellut auto- ja huoltohallit sekä viihtyisät ravintolat tarjoavat tasokkaat puitteet onnistuneelle testausprojektille tai ajopäivälle.

Keskuksissamme järjestät myös elämykselliset tuotelanseeraukset, kick-off tapahtumat ja muut yritystilaisuudet. Räätälöimme ja toteutamme tapahtumanne pienintä yksityiskohtaa myöten. 

Jos mielessäsi on unohtumattomat puitteet vaativa tapahtuma, kerro siitä meille.

Pitkä ajokausi ja toimintavarmuus

Lapland Drivingin ajoratojen valmistustyössä parhaiksi todettuja tekniikoita ja toimintatapoja, joilla takaamme poikkeuksellisen pitkän ja toimintavarman talviajokauden. Meillä Lapland Drivingissa talviajokausi kestää lähes puoli vuotta: se alkaa marraskuussa ja jatkuu huhtikuuhun. Rovaniemen keskus on auki ympäri vuoden. 

Ajokautemme pituus on poikkeuksellinen paitsi kansainvälisesti myös muihin Lapin toimijoihin verrattuna. Tämä johtuu siitä, että radat rakennetaan pääasiassa suo- ja metsämaalle. Siksi niiden jäädyttäminen voidaan aloittaa varhain. Samasta syystä ajamiseen ei myöskään liity jäihin putoamisen vaaraa. 
 

Muunneltavuus

Innovatiivisilla ammattilaisillamme on vankka kokemus jää- ja lumiratojen rakentamisesta. Kiinnitämme ratojen suunnittelutyössä erityistä huomiota ratojen monipuoliseen käyttöön ja muokkaamme ratojen pintoja ja profiileja tarvittaessa juuri asiakkaamme toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Useimmat ajoradat ovat yhdisteltävissä. 

Radat ovat pääasiassa jääpinnoitteisia. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti muokkaamme ratapinnoista muun muassa kiillotettua jäätä, karhennettua jäätä, eri syvyisiä lumiratoja, lumipolanteita sekä loskaa.
 

Turvallisuus ja yksityisyys

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Radat suunnitellaan siten, että ajaminen on turvallista kaikille. Kaikilla radoilla on lumesta rakennetut turva-alueet, ja turvallisuus- ja asiakaspalvelukoulutukset ovat tärkeä osa henkilökuntamme jatkuvaa koulutusta. Palvelualtis henkilökuntamme huomioi myös kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Ajokeskustemme kaikki rata-alueet ovat yleisöltä suljettuja yksityisalueita, mikä takaa tapahtumien yksityisyyden ja turvallisuuden.
 

 


  Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä