facebook instagram youtube

Ajo-ohjelmat

Ajokeskuksemme tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja vauhdikkaita elämyksiä moottoriurheilun parissa, aiemmasta ajokokemuksestasi riippumatta. Ohjelmamme toteutetaan aina turvallisesti, kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmapalveluja yksittäisille henkilöille kuin monen sadan henkilön ryhmille.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös yrityksille suunnatut talviajokoulut. Talviajokoulu voidaan toteuttaa osana yrityksen henkilöstön koulutustoimia ja turvallisuuden kehittämiseen tähtääviä toimenpiteitä. Talviajokoulut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi niin tavallisille tienkäyttäjille kuin ammattiautoilijoillekin. 
 

RALLIELÄMYKSET

Meillä on vuosien kokemus ralliajo-ohjelmien järjestämisestä ja uskallamme taata, että ajotapahtuma on ihan jokaiselle kuljettajalle unohtumaton elämys. Pääasiassa ohjelmat toteutetaan BMW ralliautoilla, mutta toivomuksestanne käytössänne ovat esimerkiksi Mitsubishi, Porsche tai Volkswagen ralliautot. Kartanlukijan penkillä istuva ajokouluttaja antaa ajovinkkejä ja kun ralliauto istuu jo paremmin käteen, on aika asettua lähtöviivalle. Halutessaan jokainen kuljettaja saa ajaa aikaa vastaan ja selvittää, kuka suoriutuu erikoiskokeelta nopeiten.

MOTORSPORT OHJELMAT

Suosituimmiksi nousseet ohjelmamme sisältävät vauhdin hurmaa useiden moottoriurheilulajien parissa. Päivän aikana pääset ottamaan ajotuntumaa BMW ralliautoon, kurvaamaan erikoisvalmisteisella temppuautolla ja testaamaan nelivetoisen crossiauton ajo-ominaisuuksia lumi- ja jääradoilla. Talviajopäivän kruunaa rallikyyditys kokeneen rallikuljettajan kartanlukijana.  Kaikki ohjelmamme soveltuvat sekä ensikertalaisille että kokeneemmille kuskeille.
 

TALVIAJOKOULUTUS

Palveluvalikoimaamme kuuluu talviajokoulutukset, jotka toteutetaan todellisissa pohjoisen talviolosuhteissa. Suomen talvi vaihtelevine keleineen haastaa tielläliikkujan päivittäin. Oman toimintakyvyn rajojen kokeminen ja yllättävien tilanteiden harjoitteleminen turvallisessa rataympäristössä on hyödyllistä niin tavallisille tienkäyttäjille kuin ammattiautoilijoillekin. Räätälöimme talviajokoulutuksia asiakkaan tarpeet huomioiden ja koulutukset voidaan toteuttaa myös osana yrityksen henkilöstön koulutus-ja kehittämisohjelmia.
 

 


  Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä